Winemakers Dinner 14.3 – Spennende Brunello produsent

Torsdag 14.3.2013 Lanserer Villa Fløyen sin nye Vinklubb; Bonus Vinum (god vin) med en Winemakers Dinner.

Vi får besøk fra den anerkjente produsenten Gianni Brunelli. Gianni var fra en gammel Montalcino-familie, men faren hans solgte vingården for å starte opp i restaurantbransjen i Siena med den kjente restauranten Osteria le Logge.

I 1988 kjøpte Gianni tilbake 2,5 hektar av familiens eiendom; Le Chiuse di Siotto, ,med ytterligere ekspansjoner i 1996.

Gianni Brunelli døde i november 2008, men konen Laura Vacca, sammen med Ønologen Paolo Vagaggini, driver navnet videre. Produksjonen er tradisjonell, mens vinstilen er fruktig, rik og tilgjengelig, med solid lagringspotensiale. I tillegg til vinproduksjon lages det også en meget god Olivenolje samt grønnsaker til restauranten i Siena

Laura drifter i dag både Osteria le Logge i Siena, samt vingården i Montalcino. Hun har tatt seg tid til en liten tur til Norge og Torsdag 14.3 kl 19.00 kommer hun til Villa Fløyen med et utvalg av hennes viner og årganger.

Vi serverer en spennende 4-retter inspirert av Lauras Osteria le Logge med 6 viner, deriblant en vertikal (flere årganger) av Husets Brunello. Medlemstilbud kr 989,-/person (ønsker du å delta, men ikke ønsker medlemskap; kr 1099,-/person)

Bindende påmelding til marius@villa-mat.no eller 97092603; Marius

Innen 7.3.2013

No comments yet.

Leave a Reply