Vinsmakinger vinter/vår 2016

Villa Mat fyller 40 år i 2016. I den anledning har vi lagt opp til et skikkelig fest-år med vinsmakinger og winemakers dinners. Programmet for årets seks første måneder foreligger nå, og vi håper at dere blir like begeistret som oss.

 

  1. Januar Ost & Vin

Vi sparker i gang 2016 med å utforske spennende kombinasjoner mellom ost og vin. Kr 420,- for medlemmer av Bonus Vinum/ kr 490,- uten medlemskap

  1. Februar Amerikansk Pinot Noir

Amerikansk Pinot Noir oppnådde berømmelse verden over via filmlerretet og den Oscar-vinnende filmen Sideways fra 2004. Er denne berømmelsen berettiget? Vi finner ut av det gjennom en hyggelig kveld. Kr 410,- for medlemmer av Bonus Vinum/ kr 490,- uten medlemskap

  1. Mars  Winemakers Dinner med Montes Alpha (Chile)

Vi gleder oss utrolig mye til vårt første besøk fra Chile. Montes Alpha er et ledende vineri hva gjelder kvalitetsviner fra “den nye verden”. Med seg i bagasjen har de noen av sine spennende prestisje-viner. Kr 990,-/person

28.April    Winemakers Dinner med Il Civettaio (Italia)

28. april får vi besøk av Gregorio Dell’Adami de Terczal fra Il Civettaio. Il Civettaio fra Montecucco i Toscana er et vineri å se opp for i en av Italias “up-and-coming” vinområder. Biodynamiske, strålende viner laget av en meget karismatisk Vinmaker. ikke gå glipp av denne kvelden. kr 990,-/person direkte påmelding her

DSC_0279 (2)

14. April Chablis

Chablis-sesongen er i gang! hva er egentlig forskjellene på Petit Chablis og Chablis. Hvilke Cru er best? Hva utgjør forskjellen på en 1.Cru og en Grand Cru. Vi gir oss i kast med disse spørsmålene, og flere, og stopper ikke før vi har funnet svarene.kr 410,- for medlemmer av Bonus Vinum/ kr 490,- uten medlemskap direkte påmelding her

2.Juni Musserende sommerviner

Sommer og bobler hører sammen. Vi utforsker den sprudlende verden utenfor Champagne på jakt etter de perfekte sommerdråpene. Kr 410,- for medlemmer av Bonus Vinum/ kr 490,- uten medlemskap direkte påmelding her

 

påmelding; marius@villa-mat.no

 

002(1)