Vin

Villa Mat har (antakelig som eneste restaurantbedrift i Norge) 2 generasjoner sommelierer under samme tak. Vi er medlem av Norsk vinkelnerforening. Vi står til deres disposisjon med hjelp vinsetting av menyer

For grupper opptil 30 gjester kan aperitiffen serveres i vår vinkjeller. Om det er ønskelig kan det kombineres med et lite foredrag fra vinens verden.

Smakinger kan arrangeres. Gjestene kan også smake seg frem til den vinen de ønsker å drikke til den maten som senere skal serveres. Vi lager også opplegg rundt smaking av mat og vin eller spesielle temaer. Noen av våre mest populære foredrag er; Musserende & Champagne, Champagne fra Non Vintage til Vintage, Riesling; Tysk Kvalitet, Røde viner fra Piemonte.

Selvsagt skreddersyr vi et opplegg for deg om du har andre ønsker. Våre vinsmakinger er en perfekt start før middag, til et kick-off, sosialt samvær med jobben eller bare fordi du har lyst. Spør oss! Vi har stor vinfaglig kompetanse.

Vinklubber ønskes velkommen til temasmakinger. Vår kjeller er en “ny” kjeller, men har allerede i dag en del interessante viner som er verdt å smake på.

Champagne/musserende |  Hvitvin  |  Rødvin   |  Andre viner