Dagen deres

Det er Deres dag!

La oss gjøre den til et godt minne.

Når Dere bestemmer dere for å ha Bryllup hos oss får dere med 40 års erfaring på kjøpet. Vi kan bryllup. Derfor kan dere også være trygge på at vi gjør alle forberedelser slik at dere slipper å stresse i oppkjøringen, og heller nyte dagen.

Om dere har bryllupet på Villa Fløyen eller i noen av våre andre bryllupslokaler, dekker vi på og pynter bordet slik dere ønsker det. Vår samarbeidspartner på blomster er Gallefoss. De binder gjerne brudebuketten for dere, og koordinerer farger med borddekorasjonene.

På bryllupsdagen tar vi i mot gaver, registrerer og setter opp gavebordet for dere.

Vi anbefaler alle våre brudepar å invitere gjestene sine til Villa Fløyen rett etter vielsen, hvor vi tar i mot dem på beste måte. Dette gir dem en mulighet til å bli bedre kjent med hverandre og ha et hyggelig samvær mens brudeparet er til fotgrafering. Når brudeparet ankommer er også alle gjestene der og har blitt servert en aperitiff rett før slik at alle er med på en velkomstskål.

På Villa Fløyen er spisesalen i 2 etasje, og rommer 92 personer. Vi bestreber alltid å servere mat av høy kvalitet og bruker lokale leverandører i sesong. Vår bryllupsmeny er fleksibel med tanke på å plukke fra de oppsatte menyene.

Når dere har spist, har dere resten av kvelden i salongene i 1 etasje. Her finnes også et dansegulv. I tillegg har vi en fantastisk deilig terrasse for solrike dager og lune kvelder.

Kaffe serveres i salongene etter middag og, senere, til kakebordet. Hos oss er det en selvfølge at dere kan ta med egne kaker, og vi setter selvfølgelig opp kakebordet. Dere kan bestille Bryllupskake via oss, eller hør med oss om våre samarbeidspartnere.

For oss er det viktig å vise hva vi kan tilby og lytte til deres ønsker. Book en visning hos oss i dag!